Parfum de niche Laurent Mazzone HARD LEATHER 100 ML 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Laurent Mazzone HARD LEATHER 100 ML 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Laurent Mazzone originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Laurent Mazzone HARD LEATHER 100 ML 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Laurent Mazzone
Id Produs: PPAEXLMAZHARDLEATHER

Apa de Toaleta Laurent Mazzone Hard Leather are o compozitie extrem de masculina si senzuala, cu note de top indraznete de piele si rom. Inima parfumului aduce in scena arome de miere si iris, asezate pe tonalitati calde din esente lemnoase. Mixul bogat trezeste simturile purtatorului si sustrage atentia tuturor din jurul sau.

Brand: Laurent Mazzone
Colectie: HARD LEATHER 100 ML 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Laurent Mazzone de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Laurent Mazzone original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Laurent Mazzone online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Laurent Mazzone HARD LEATHER 100 ML 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: