Parfum de niche Laurent Mazzone OUD ANTHOLOGY TRAVEL SET 75ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Laurent Mazzone OUD ANTHOLOGY TRAVEL SET 75ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Laurent Mazzone originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Laurent Mazzone OUD ANTHOLOGY TRAVEL SET 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Laurent Mazzone
Id Produs: PPAEPLMAZLMCOA1279

Dacă nu te poți hotărî ce parfum să îți alegi, de ce să nu le iei pe toate? Setul Laurent Mazzone Oud Anthology conține cinci parfumuri luxuriante în variante travel-size. Sticluțele acestora sunt compacte și ușor de transportat, fără niciun risc de vărsare. În funcție de ocazia, ținuta sau starea ta de spirit poți alege unul dintre parfumurile: Black Oud, Sensual and Decadent, Malefic Tattoo, Scandinavian Crime sau Hard Leather.

Brand: Laurent Mazzone
Colectie: OUD ANTHOLOGY TRAVEL SET 75ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Laurent Mazzone de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Laurent Mazzone original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Laurent Mazzone online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Laurent Mazzone OUD ANTHOLOGY TRAVEL SET 75ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: