Parfum de niche Laurent Mazzone VELENO DORE 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Laurent Mazzone VELENO DORE 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Laurent Mazzone originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Laurent Mazzone VELENO DORE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Laurent Mazzone
Id Produs: PPAEXLMAZLMVD0531

Inspirația din spatele parfumului Veleno Doré constă într-o legendă străveche în care după moarte se spunea că ceva sublim va ieși la iveală. În acest sens elixirul este comparat cu veninul unui șarpe negru ca noaptea care își vânează îndeaproape prada. Notele de vârf constau în rom, nucșoară și ardei chilli, oferind misteriozitate și unicitate parfumului. Inima parfumului ascunde note intense de tutun și patchouli, iar baza acestuia este dulce și delicată prin vanilie, ambră și cireșe. Lasă-te pradă farmecului acestui parfum deosebit!

Brand: Laurent Mazzone
Colectie: VELENO DORE 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Laurent Mazzone de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Laurent Mazzone original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Laurent Mazzone online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Laurent Mazzone VELENO DORE 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: