Parfum de niche M. Micallef ROYAL MUSKA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche M. Micallef ROYAL MUSKA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche M. Micallef originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche M. Micallef ROYAL MUSKA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche M. Micallef
Id Produs: PPAEPMICA1114901

Royal Musaka este parfumul ideal reprezentativ pentru pielea bronzată, pentru zilele toride și nopțile sufocante; este aroma divină a paradisului tropical pasional.

Brand: M. Micallef
Colectie: ROYAL MUSKA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri M. Micallef de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche M. Micallef original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche M. Micallef online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche M. Micallef ROYAL MUSKA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: