Parfum de niche Montale ORCHID POWDER 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Montale ORCHID POWDER 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Montale originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Montale ORCHID POWDER 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Montale
Id Produs: PPAMTAL60456180

Delicatețea florilor albe te încântă de la primele acorduri ale parfumului Montale Orchid Powder. Aroma dulceagă a cocosului este completată de superbele ylang-ylang, însă vedeta și inima parfumului este impunătoarea și eleganta orhidee.

Brand: Montale
Colectie: ORCHID POWDER 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Montale de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Montale original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Montale online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Montale ORCHID POWDER 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: