Parfum de niche Parfums de Marly LAYTON 75ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Parfums de Marly LAYTON 75ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Parfums de Marly originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Parfums de Marly LAYTON 75ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Parfums de Marly
Id Produs: PPAEPMARYPM1603PV

Casa de parfumuri Parfums de Marly intenționează să readucă la viață spiritul nobil din perioada regelui Ludovic al XV-lea. Pasiunile unui rege erau: parfumeria și caii de curse, iar acestea reprezintă sursa de inspirație a casei Parfums de Marly. Un elixir senzual care provoacă dependență te va întâmpina când vei lua contact cu Layton. Peste buchetul inimii parfumului format din mușcată, iasomie și violetă este stors un suc citric energizant și înviorător. Notele lemnoase de bază sunt îndulcite tandru de vanilie și condimentate de cardamom și piper.

Brand: Parfums de Marly
Colectie: LAYTON 75ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Parfums de Marly de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Parfums de Marly original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Parfums de Marly online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Parfums de Marly LAYTON 75ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: