Parfum de niche Tiziana Terenzi BOREA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tiziana Terenzi BOREA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tiziana Terenzi originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tiziana Terenzi BOREA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tiziana Terenzi
Id Produs: PPATIZITTPROFBOR

Tiziana Terenzi te invită într-o vacanță de vis în Sanremo, un oraș deosebit de romantic având un farmec aparte. Notele de vârf ale parfumului Borea reunesc cocos, pară, migdale și prune, în timp ce inima dezvăluie cel mai îmbietor și incredibil amestec de flori – iasomie, tuberoză, frezie, magnolie, lăcrămioare și iris. Baza caldă este compusă din delicatețea lemnului de santal, vaniliei, moscului și lichenului.

Brand: Tiziana Terenzi
Colectie: BOREA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tiziana Terenzi de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tiziana Terenzi original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tiziana Terenzi online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tiziana Terenzi BOREA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: