Parfum de niche Tiziana Terenzi CAPUT MUNDI 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tiziana Terenzi CAPUT MUNDI 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tiziana Terenzi originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tiziana Terenzi CAPUT MUNDI 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tiziana Terenzi
Id Produs: PPATIZI1401396

Caput Mundi sau capitala lumii era considerată a fi Roma – un oraș cu o istorie puternică și un impact cultural uriaș în perioada antică. Tiziana Terenzi a creat un parfum ce poartă același nume urmând acest tipar inconfundabil. Caput Mundi debutează cu arome florale delicate de trandafir bulgăresc, lăcrămioară și iris fiind învăluite de nota deosebită de lemn Cabreuva din Brazilia. Inima urmează o cale misterioasă prin intermediul lemnului negru de agar din India, lemnului de santal și o tentă de paciuli roșu. Baza îmbină o varietate de arome pline de farmec – ambră, lemn de cedru, lemn de cașmir, lemn de agar din Vietnam și din Cambodgia. Ai curaj și poartă parfumul puterii și încrederii!

Brand: Tiziana Terenzi
Colectie: CAPUT MUNDI 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tiziana Terenzi de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tiziana Terenzi original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tiziana Terenzi online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tiziana Terenzi CAPUT MUNDI 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: