Parfum de niche Tiziana Terenzi TABIT 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tiziana Terenzi TABIT 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tiziana Terenzi originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tiziana Terenzi TABIT 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tiziana Terenzi
Id Produs: PPAEPTIZI1342516

Pășește într-un univers magic, unde totul pare a fi un vis din care nu dorești să te mai trezești. În această lume perfectă există și o aromă specifică – dulce, confortabilă care te va învălui de îndată. Tabit te întâmpină cu note proaspete verzi și de bergamotă, făcând o tranziție lentă spre inima colorată și aromată de pierscă, flori, nisip și cocos. Notele de la care acest parfum începe să își lase magia liberă conțin vanilie, mosc, ambră, vată de zahăr și tente lemnoase. Tabit este un parfum tandru, dar totodată puternic, provocator și senzual.

Brand: Tiziana Terenzi
Colectie: TABIT 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tiziana Terenzi de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tiziana Terenzi original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tiziana Terenzi online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tiziana Terenzi TABIT 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: