Parfum de niche Tom Ford FUCKING FABULOUS 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford FUCKING FABULOUS 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford FUCKING FABULOUS 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAFORD1438501

EXPLICIT. EXCLUSIVE. FABULOUS. A DECADENT ORIENTAL LEATHER WITH AN INTOXICATING GRIP CAPTURES A RARIFIED AIR. EVOKING THE PRIVATE EXCHANGES AND INSIDER MOMENTS WHERE FANTASIES COME TRUE, THE SCENT CAN ONLY BE DESCRIBED IN ONE WAY.

Brand: Tom Ford
Colectie: FUCKING FABULOUS 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford FUCKING FABULOUS 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: