Parfum de niche Tom Ford OUD MINERALE 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford OUD MINERALE 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford OUD MINERALE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAEPFORD1276487

Tom Ford poartă nota prețioasă de lemn de agar către noi înălțimi ale intensității cu Tom Ford OUD MINERALE Eau de Parfum, adăugând prospețimea exuberantă a oceanului. Primele note ale parfumului sunt fierbinți și piperate, pătrunse de vibrația oceanului cu acorduri de sare de mare și alge. Lemnul de agar contrastant aduce o consistență întunecată compoziției scânteietoare, doar pentru a se lăsa purtat, apoi, de un flux balsamic de ambergris sărat, styrax dulce, lemn de piper și lemn eșuat ce evocă atât de sensibil adâncimile oceanului. Parfumul aparține liniei exclusive Private Blend Collection, laboratorul personal de arome al lui Tom Ford, asa cum el însuși îl numește, eliberat de orice convenții și prejudecăți și bazat, de fiecare dată, pe o singură notă prețioasă, dominantă.

Brand: Tom Ford
Colectie: OUD MINERALE 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford OUD MINERALE 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: