Parfum de niche Tom Ford ROSE PRICK 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford ROSE PRICK 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford ROSE PRICK 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAFORD1438508

Tom Ford a adus un omagiu celei mai delicate, dar totodată înțepătoare flori – trandafirul. Rose Prick este un amestec elegant a trei superbe și prețioase soiuri de trandafiri – trandafirul bulgăresc, turcesc și de mai. Această floare deosebită debordează eleganță, însă spinii săi o protejează necontenit de atingerile admiratorilor.

Brand: Tom Ford
Colectie: ROSE PRICK 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford ROSE PRICK 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: