Parfum de niche Tom Ford WHITE SUEDE 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Tom Ford WHITE SUEDE 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Tom Ford originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Tom Ford WHITE SUEDE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Tom Ford
Id Produs: PPAEPFORD1265969

Îndrăzneț și puternic, dar în același timp delicat și senzual, Tom Ford WHITE SUEDE Eau de Parfum concentrează esența pură a pielii de căprioară într-un parfum luxuriant de mosc. Notele de deschidere sunt surprinzător de romantice, cu un buchet generos de trandafiri bulgărești și lăcrimioare luminoase echilibrate de tonuri dulci amare de șofran și ceai de mate. Inima parfumului se dezvăluie cu intensitatea catifelată a pielii de căprioară învăluită în mosc blând, balsamic. Notele finale aduc înapoi acordurile florale, dar de data aceasta pătrunse de impresii orientale de lemn de santal și ambră strălucitoare. Parfumul aparține liniei exclusive Private Blend Collection, laboratorul personal de arome al lui Tom Ford, asa cum el însuși îl numește, eliberat de orice convenții și prejudecăți și bazat, de fiecare dată, pe o singură notă prețioasă, dominantă.

Brand: Tom Ford
Colectie: WHITE SUEDE 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Tom Ford de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Tom Ford original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Tom Ford online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Tom Ford WHITE SUEDE 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: