Parfum de niche V Canto IRAE 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche V Canto IRAE 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche V Canto originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche V Canto IRAE 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche V Canto
Id Produs: PPAEPVCAN1162435

Provocator și de o voluptate misterioasă, V Canto IRAE Extrait de Parfum este un puternic parfum semnătură dedicat celor pentru totdeauna fascinați de adâncimile propriului lor suflet. Uvertura acestei simfonii a descoperirii de sine este un melanj prețios de bergamot in contrast cu pudra de cacao sofisticată și boabe tonka, ce te poartă drept către o inimă picantă de piper Sichuan și coriandru, întrepătruns de note metalice îndrăznețe. Actul final este cald și meditativ, cu aroma sensibilă și delicată a lemnului de trandafir și de stejar, impregnată de ambra.

Brand: V Canto
Colectie: IRAE 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri V Canto de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche V Canto original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche V Canto online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche V Canto IRAE 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: