Parfum de niche V Canto MANDRAGOLA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche V Canto MANDRAGOLA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche V Canto originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche V Canto MANDRAGOLA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche V Canto
Id Produs: PPAEPVCAN41282508

V Canto MANDRAGOLA Essence de Parfum readuce la viață mătrăguna, una dintre cele mai temute otrăvi din Evul Mediu, care poate deveni, atunci când este combinată cu măiestrie, un afrodisiac din altă lume. Magia ascunsă a acestei poțiuni începe să-și arate puterile de la primele note de șofran luxuriant din Italia, întrepătruns de note proaspete și scânteietoare de citrice mediteraneene. Inima parfumului este o combinație hipnotică de gardenia, petale de trandafir, magnolie, lemn de guaiac și de agar cambodgian. Acordurile finale ale acestei vrăji irezistibile aduce ambră senzuală și mosc, întrețesute cu vanilie armonioasă.

Brand: V Canto
Colectie: MANDRAGOLA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri V Canto de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche V Canto original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche V Canto online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche V Canto MANDRAGOLA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: