Parfum de niche V Canto RICINA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche V Canto RICINA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche V Canto originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche V Canto RICINA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche V Canto
Id Produs: PPAEPVCANQCPROFRIC

V Canto este o colecție de parfumuri semnată de Cereria Terenzi, iar inspirația din spatele acesteia constă în dragostea aprinsă purtată pentru locurile natale. Aceste parfumuri conțin câte o bucățică de istorie exprimată în arome. Semințele ricinului fac această plantă extrem de toxică și mortală. Parfumul Ricina dorește să te vrăjească printr-un efect similar plantei. Farmecul începe prin arome fructate ca bergamota, potocala, pruna și piersica, continuând cu o plimbare printr-o grădina plina de bujori, iasomie, iris și flori de portocală. Aroma V Canto Ricina poate deveni arma ta secretă!

Brand: V Canto
Colectie: RICINA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri V Canto de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche V Canto original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche V Canto online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche V Canto RICINA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: