Parfum de niche Xerjoff FATAL CHARME 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Xerjoff FATAL CHARME 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Xerjoff originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Xerjoff FATAL CHARME 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Xerjoff
Id Produs: PPAEPXERJ1264748

Eleganța emanată de către Fatal Charme este inconfundabilă. Acest parfum pudrat este misterios, iar ingredientele sale pot fi vag deduse. Notele florale sunt delicate și gingașe, învăluite de o tentă condimentată. Misteriozitatea te va captiva odată cu apariția aromelor de tutun și aldehide. Purtând Fatal Charme vei cuceri toate privirile!

Brand: Xerjoff
Colectie: FATAL CHARME 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Xerjoff de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Xerjoff original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Xerjoff online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Xerjoff FATAL CHARME 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: