Parfum de niche Xerjoff MARQUEE 50ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Xerjoff MARQUEE 50ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Xerjoff originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Xerjoff MARQUEE 50ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Xerjoff
Id Produs: PPAEPXERJ1062769

Simte-te precum o vedetă care se pregătește în culise de intrarea pe scenă cu Xerjoff Marquee. Adrenalina îți pompează prin vene, iar tu simți un entuziasm exacerbat de îndată ce te învăluie parfumul. Precum orice vedetă și acest parfum are secretele sale și anume ingredientele. Cu toate acestea, închide ochii, inspiră adânc și vei distinge note florale, fructate și pudrate. Misteriozitatea nu a fost niciodată mai atrăgătoare ca Marquee!

Brand: Xerjoff
Colectie: MARQUEE 50ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Xerjoff de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Xerjoff original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Xerjoff online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Xerjoff MARQUEE 50ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: