Parfum de niche Xerjoff OPERA 100ml cu comanda online

Iesi in evidenta cu un Parfum de niche Xerjoff OPERA 100ml de lux ce iti revitalizeaza simturile fiind creat special pentru tine. Daca visezi la parfumuri unice cu miros exclusivist si rezistente pe piele alege Parfumuri Niche Xerjoff originale pe care le poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Parfum de niche Xerjoff OPERA 100ml cu comanda online

Categorie: Parfumuri Niche originale
Subcategorie: Parfum de niche Xerjoff
Id Produs: PPAEPSOSP1260477

Când cortina se ridică, toți ochii sunt ațintiți asupra Operei. Un libretto oriental floral de Sospiro, celebra casă italiană de parfumuri de lux de nișă. Primul act începe cu exuberanța pură: piersică delicioasă, banană și pepene, întrepătrunse de dulceață de trandafir turcesc. Al doilea act transformă aroma fructată, suculentă într-o senzație plăcută pudrată, cu note de ylang ylang, ambră și piele. Actul final este o expresie triumfală a dragostei de viață, oglindită de acorduri durabile de vanilie cremoasă și tonuri calde de lemn de cedru, vetiver și mosc.

Brand: Xerjoff
Colectie: OPERA 100ml

Fiind adevarate bijuterii de lux, aceste parfumuri Xerjoff de nisa sunt realizate din ingrediente rare si neasteptate, obtinandu-se o creatie originala de cea mai inalta calitate intr-o sticluta luxoasa ce iti va atrage rapid atentia. Iubit de celebritati, un Parfum de niche Xerjoff original poate fi considerat o raritate ce se remarca rapid prin compozitia sa indrazneata, emanand o aroma diferita in functie de sex.

Alege un Parfum de niche Xerjoff online cu o aroma tentanta si plina de intensitate ce iti va sublinia unicitatea caracterului. Achizitioneaza Parfum de niche Xerjoff OPERA 100ml cu livrare rapida si te bucuri de o creatie unica apreciata de experti.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: