Produs pentru baie Acca Kappa GEL TOOTHPASTE GUM PROTECTION - FLUORIDE FREE 100ml cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru baie Acca Kappa GEL TOOTHPASTE GUM PROTECTION – FLUORIDE FREE 100ml profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru baie Acca Kappa de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru baie Acca Kappa GEL TOOTHPASTE GUM PROTECTION – FLUORIDE FREE 100ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru baie Acca Kappa
Id Produs: PSKACKA852156

Mulțumită concentrației înalte de aloe Vera li extract de gălbenele, această pasta de dinți îți va proteja gingiile și dantura, fiind potrivită chiar și pentru dinții sensibili. Acca Kappa este un brand Italian de produse de îngrijire personală cu o istorie de 140 de ani. Patru generații de artizani, pasiune pentru lucruri simple dar autentice și atenție la detalii – acestea sunt criteriile după care se ghidează această companie de familie ce a devenit foarte cunoscută în ultimii ani dar și-a păstrat valorile.

Brand: Acca Kappa
Colectie: GEL TOOTHPASTE GUM PROTECTION – FLUORIDE FREE 100ml

Alege un Produs pentru baie Acca Kappa online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru baie Acca Kappa GEL TOOTHPASTE GUM PROTECTION – FLUORIDE FREE 100ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: