Produs pentru baie Florinda VEGETAL SOAP HANDMADE WITH VANILLA FLOWERS 100gr cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru baie Florinda VEGETAL SOAP HANDMADE WITH VANILLA FLOWERS 100gr profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru baie Florinda de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru baie Florinda VEGETAL SOAP HANDMADE WITH VANILLA FLOWERS 100gr cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru baie Florinda
Id Produs: PSKBIOC6532

Săpunurile de la Florinda sunt săpunurile artizanale fabricate în mod tradițional. Pentru a-ți oferi o curățare delicată acest produs este fabricat doar din ingrediente naturale și o bază de săpun vegetal. Nu conține coloranți, parafină și conservanți, nu a fost testat pe animale și este potrivit pentru orice tip de piele. Gama Magia Florilor vine cu diverse miresme florale precum trandafir, tuberoză, calicantus, floare de bumbac, iasomie, lavandă, frezie, floare de vanilie, floarea pasiunii și floare de mușchi alb.

Brand: Florinda
Colectie: VEGETAL SOAP HANDMADE WITH VANILLA FLOWERS 100gr

Alege un Produs pentru baie Florinda online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru baie Florinda VEGETAL SOAP HANDMADE WITH VANILLA FLOWERS 100gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: