Produs pentru baie Rituals JING FOAMING SHOWER GEL 200ml cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru baie Rituals JING FOAMING SHOWER GEL 200ml profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru baie Rituals de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru baie Rituals JING FOAMING SHOWER GEL 200ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru baie Rituals
Id Produs: PSKRITU1438197

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment. Ritualul Jing a fost creat special pentru a te ajuta să îți găsești liniștea interioară prin obținerea unei strări de relaxare profundă ce îți oferă un somn odihnitor. Oferă-i pielii tale îngrijirea supremă cu acest gel de duș spumă ce îți curăță delicat pielea și te ajută să îți calmezi și relaxezi mintea și corpul datorită parfumul plăcut cu note de lotus și fruct Jujube.

Brand: Rituals
Colectie: JING FOAMING SHOWER GEL 200ml

Alege un Produs pentru baie Rituals online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru baie Rituals JING FOAMING SHOWER GEL 200ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: