Produs pentru baie Rituals LAUGHING BUDDHA SHOWER OIL 200 Ml cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru baie Rituals LAUGHING BUDDHA SHOWER OIL 200 Ml profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru baie Rituals de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru baie Rituals LAUGHING BUDDHA SHOWER OIL 200 Ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru baie Rituals
Id Produs: PBABLRITU1252389

Pentru o piele care arată și se simte mai fericită ca oricând, uleiul de duș RITUALS LAUGHING BUDDHA este alegerea perfectă. Uleiul formează o spumă ultra hidratantă și hrănitoare care îți învăluie corpul în aroma încântătoare a portocalelor proaspete și în parfumul elegant al ălemnului de cedru. Ofera-i corpului tău doza zilnică de îngrijire și stare de bine cu acest ulei de duș și bucură-te de o piele mai netedă, perfect purificată. Acest produs de îngrijire ajută, de asemenea, la prelungirea bronzului și la reducerea depigmentării.

Brand: Rituals
Colectie: LAUGHING BUDDHA SHOWER OIL 200 Ml

Alege un Produs pentru baie Rituals online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru baie Rituals LAUGHING BUDDHA SHOWER OIL 200 Ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: