Produs pentru baie Rituals SAKURA BODY SCRUB 250gr cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru baie Rituals SAKURA BODY SCRUB 250gr profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru baie Rituals de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru baie Rituals SAKURA BODY SCRUB 250gr cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru baie Rituals
Id Produs: PSKRITU1416524

Corpul tău are nevoie din când în când de un reset, de un moment de relaxare și îngrijire totală. The Ritual of Sakura Body Scrub este un gomaj ce conține zahăr și uleiuri emoliente cu scopul de a-ți îndepărta pielea uscată și a lăsa la suprafață un strat extraordinar de catifelat la atingere. Gama The Ritual Of Sakura pune accentul pe sentimentul de relaxare stârnit de dezmorțirea și renașterea naturii precum momentul înfloririi cireșilor. Închide ochii și lasă-te purtată de aroma delicată a laptelui de orez împreunată cu minunatele flori de cireș.

Brand: Rituals
Colectie: SAKURA BODY SCRUB 250gr

Alege un Produs pentru baie Rituals online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru baie Rituals SAKURA BODY SCRUB 250gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: