Produs pentru dus si exfoliere Alpha H LIQUID GOLD FACIAL FLUID SERUM 50ml cu comanda online

Revitalizeaza-ti simturile cu un Produs pentru dus si exfoliere Alpha H LIQUID GOLD FACIAL FLUID SERUM 50ml profesional cu textura lejera menita sa iti ingrijeasca pielea. Pentru un rasfat ca la carte este important sa folosesti un Produs pentru dus si exfoliere Alpha H de calitate pe care il poti achizitiona la pret bun.

VEZI PRET

Caracteristici Produs pentru dus si exfoliere Alpha H LIQUID GOLD FACIAL FLUID SERUM 50ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Produs pentru dus si exfoliere Alpha H
Id Produs: PSKALPH1312047

Alpha H Liquid Gold Facial Fluid Serum este un exfoliant chimic cu o formulă delicată, ce revitalizează epiderma, uniformizând-o și redându-i strălucirea. Zi dupa zi, liniile fine și petele pigmentare sunt diminuate, porii sunt minimizati, tenul este mai hidratat, mai ferm și mai luminos. Acidul glicolic (5%) acționează asupra stratului superficial de celule, acela care face ca tenul tău să arate tern și lipsit de vitalitate. Îmbogățit cu extract de licorice și proteine din mătase, Alpha H Liquid Gold Facial Fluid Serum acționează ca un produs 4 în 1: tonifică, exfoliază, hidratează și revitalizează.

Brand: Alpha H
Colectie: LIQUID GOLD FACIAL FLUID SERUM 50ml

Alege un Produs pentru dus si exfoliere Alpha H online menit sa iti ofere o senzatie de relaxare totala. Achizitioneaza Produs pentru dus si exfoliere Alpha H LIQUID GOLD FACIAL FLUID SERUM 50ml cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: