Pudra de fata Dior BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 10gr cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Dior BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 10gr profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Dior de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Dior BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 10gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Dior
Id Produs: PMKDIOR1377061

Dior își dezvăluie secretele din culise pentru machiajele perfecte ale modelelor sale prin gama Backstage. Obține un ten perfect și strălucitor cu noua paleta Backstage Glow Face Palette. Acesta conține două iluminatoare, un blush și o pudra bronzantă. Descoperă secretele Dior!

Brand: Dior
Colectie: BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 10gr

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Dior rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Dior este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Dior online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Dior BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE 002 10gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: