Pudra de fata Dior DIORSKIN NUDE AIR TAN 003-Cinnamon cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Dior DIORSKIN NUDE AIR TAN 003-Cinnamon profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Dior de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Dior DIORSKIN NUDE AIR TAN 003-Cinnamon cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Dior
Id Produs: PPBCPDIOR1113209

Dior Nude Air Luminizer este o pudră iluminatoare care nu trebuie să îți lipsească din colecție. Textura sa fină îți va mângâia delicat pomeții oferindu-ți o strășucire sănătoasă și impresionantă datorită particulelor sale irizate. Aplică iluminatorul în cele mai proeminente zone ale feței și devino zeița stralucirii!

Brand: Dior
Colectie: DIORSKIN NUDE AIR TAN 003-Cinnamon

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Dior rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Dior este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Dior online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Dior DIORSKIN NUDE AIR TAN 003-Cinnamon cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: