Pudra de fata Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MATTE POWDER FOUNDATION 4N1 12gr cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MATTE POWDER FOUNDATION 4N1 12gr profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Estée Lauder de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MATTE POWDER FOUNDATION 4N1 12gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Estée Lauder
Id Produs: PMKELAU1359529

Legendarul și mult îndrăgitul fond de ten Estée Lauder Double Wear revine într-o nouă formă. Pudra Double Wear Stay-In-Place are o textură mătăsoasă și versatilă putând fi folosită atât ca pudră pentru retușuri sau fond de ten. Dacă îți dorești o acoperire mică folosește aplicatorul cu partea de burete, iar pentru o acoperire mare folosește partea de catifea. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Powder Foundation te ajută să menții sub control excesul de sebum, iar tenul tău va fi perfect întreaga zi!

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MATTE POWDER FOUNDATION 4N1 12gr

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Estée Lauder rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Estée Lauder este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Estée Lauder online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Estée Lauder DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MATTE POWDER FOUNDATION 4N1 12gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: