Pudra de fata Estée Lauder DOUBLEWEAR STAY-IN-PLACE 12 G Pale Almond 2C2 cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Estée Lauder DOUBLEWEAR STAY-IN-PLACE 12 G Pale Almond 2C2 profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Estée Lauder de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Estée Lauder DOUBLEWEAR STAY-IN-PLACE 12 G Pale Almond 2C2 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Estée Lauder
Id Produs: PPBCPELAU518027

Aplicata peste machiaj, pudra compacta Estee Lauder DoubleWear Stay In Place ofera chipului tau un finisaj natural, satinat. Include o oglinda practica si un burete aplicator intr-un compartiment separat, ceea ce o face un accesoriu ideal pentru calatorie. Textura pudrei este incredibil de fina, matasoasa si bogat pigmentata. Formula uniformizeaza perfect tenul si controleaza eficient excesul de sebum. Cu toate ca este o pudra, acopera la fel de bine ca un fond de ten lichid, lasandu-ti fata super neteda si estompand imperfectiunile pentru ca tu sa te bucuri de un look impecabil intreaga zi.

Brand: Estée Lauder
Colectie: DOUBLEWEAR STAY-IN-PLACE 12 G Pale Almond 2C2

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Estée Lauder rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Estée Lauder este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Estée Lauder online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Estée Lauder DOUBLEWEAR STAY-IN-PLACE 12 G Pale Almond 2C2 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: