Pudra de fata Givenchy PREMIÈRE UNIVERSAL 16 G cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Givenchy PREMIÈRE UNIVERSAL 16 G profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Givenchy de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Givenchy PREMIÈRE UNIVERSAL 16 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Givenchy
Id Produs: PPBCPGIVE1077282

O aparitie ultra-glam intr-un outfit rock’n roll negru care iti captiveaza instantaneu privirea, Poudre Premiere de la Givenchy este secretul tau couture pentru un ten de invidiat. Nuantele subtile acopera pielea cu un val transparent, care acopera imperfectiunile si ofera chipului tau o sclipire naturala demna de marile reviste fashion. Buretele moale din microfibre este delicat cu pielea, dar daca preferi, poti aplica pudra la fel de usor si cu o pensula clasica.

Brand: Givenchy
Colectie: PREMIÈRE UNIVERSAL 16 G

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Givenchy rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Givenchy este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Givenchy online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Givenchy PREMIÈRE UNIVERSAL 16 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: