Pudra de fata Givenchy PRISME LIBRE 12 G MOUSSELINE PASTEL 1 cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Givenchy PRISME LIBRE 12 G MOUSSELINE PASTEL 1 profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Givenchy de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Givenchy PRISME LIBRE 12 G MOUSSELINE PASTEL 1 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Givenchy
Id Produs: PPBCPGIVE1120283

O fuziune luxurianta de 4 nuante complementare care impreuna creeaza un look natural, uniform si extrem de rafinat. Este vorba despre Prisme Libre de la Givenchy, o pudra speciala cu efect de portelan care acopera perfect imperfectiunile si ofera tenului luminozitatea dorita si un finish mat ce rezista ore la rand.

Brand: Givenchy
Colectie: PRISME LIBRE 12 G MOUSSELINE PASTEL 1

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Givenchy rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Givenchy este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Givenchy online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Givenchy PRISME LIBRE 12 G MOUSSELINE PASTEL 1 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: