Pudra de fata Guerlain METEORITES COMPACT 10 G GOLDEN N 4 cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Guerlain METEORITES COMPACT 10 G GOLDEN N 4 profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Guerlain de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Guerlain METEORITES COMPACT 10 G GOLDEN N 4 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Guerlain
Id Produs: PPBCPGUER1113608

Pudra compacta GUERLAIN LES METEORITES este finisajul perfect pentru machiajul tau natural. O adevarata minune tehnologica, arhicunoscutele perle din pudra create manual de Guerlain sunt acum 100% pregatite pentru calatorie, datorita formulei compacte! Nuanaele mate si perlate confera oricarui tip de ten luminozitate pura, uniformizare.

Brand: Guerlain
Colectie: METEORITES COMPACT 10 G GOLDEN N 4

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Guerlain rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Guerlain este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Guerlain online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Guerlain METEORITES COMPACT 10 G GOLDEN N 4 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: