Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA MATTE POWDER 02 10gr cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA MATTE POWDER 02 10gr profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Guerlain de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA MATTE POWDER 02 10gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Guerlain
Id Produs: PMKGUER1426543

Dacă iîți dorești o piele radiantă și frumos bronzată chiar și atunci când vremea de afară nu este prietenoasă, Guerlain vine în întâmpinarea dorințelor tale cu Terracotta Matte Powder. Este o pudră cu o textură unică, îmbogățită cu Kaolin, o argilă alba cunoscuta pentru proprietățile sale matifiante,ce îți oferă o nuanță naturală și un aspect sănătos și mat. În plus, vei avea parte de un look cu totul natural, ca și cum ai locui la tropice.

Brand: Guerlain
Colectie: TERRACOTTA MATTE POWDER 02 10gr

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Guerlain rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Guerlain este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Guerlain online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA MATTE POWDER 02 10gr cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: