Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA SUN TRIO 10 GR Natural 2 cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA SUN TRIO 10 GR Natural 2 profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Guerlain de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA SUN TRIO 10 GR Natural 2 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Guerlain
Id Produs: PPBBLGUER1249462

Pudra Guerlain Terracotta Sun Trio este un produs versatil pe care îl poți folosi în mai multe scopuri. Cele trei nuanțe pot fi utilizate pentru a da un aspect bronzat pielii, pentru a contura sau lumina tenul. Guerlain Terracotta Sun Trio reproduce întocmai bronzul natural și nu te vei mai putea lipsi de el.

Brand: Guerlain
Colectie: TERRACOTTA SUN TRIO 10 GR Natural 2

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Guerlain rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Guerlain este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Guerlain online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Guerlain TERRACOTTA SUN TRIO 10 GR Natural 2 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: