Pudra de fata Shiseido POWDER TRANSLUSCENT PRESSED 7 G cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Shiseido POWDER TRANSLUSCENT PRESSED 7 G profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Shiseido de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Shiseido POWDER TRANSLUSCENT PRESSED 7 G cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Shiseido
Id Produs: PPBCPSHIS500264

Pudra translucida Shiseido este de-a dreptul fantastica pentru calitatea de a netezi perfect tenul si de a se adapta oricarui ton de piele! Pielea ta ramane hidratata intreaga zi sub acest voal usor, uniform care minimizeaza aspectul liniilor si porilor dilatati. Contine particule care absorb sebumul si astfel impiedica machiajul sa curga sau sa se intinda.

Brand: Shiseido
Colectie: POWDER TRANSLUSCENT PRESSED 7 G

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Shiseido rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Shiseido este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Shiseido online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Shiseido POWDER TRANSLUSCENT PRESSED 7 G cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: