Pudra de fata Yves Saint Laurent POUDRE COMPACTE RADIANCE 10 G Beige Rose 4 cu comanda online

Fixeaza machiajul cu o Pudra de fata Yves Saint Laurent POUDRE COMPACTE RADIANCE 10 G Beige Rose 4 profesionala cu textura lejera menita sa acopere orice imperfectiune. Pentru un look perfect este foarte important sa folosesti o Pudra de fata Yves Saint Laurent de calitate ce iti uniformizeaza tenul fara sa il incarce.

VEZI PRET

Caracteristici Pudra de fata Yves Saint Laurent POUDRE COMPACTE RADIANCE 10 G Beige Rose 4 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Pudra de fata Yves Saint Laurent
Id Produs: PPBCPYSLA501576

Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance este un must-have pentru femeia moderna, activa, care isi doreste un look luminos si natural intreaga zi. Pudra luxurianta lasa tenul uniform si ii da o stralucire naturala ce dureaza mult timp. Formula lejera, anti-tern si intens hidratanta, absoarbe excesul de sebum. Astfel, fata nu devine lucioasa, iar complexul original Ampli-Light scoate in evidenta frumusetea naturala a trasaturilor. Ajunge o singura aplicare si imperfectiunile pielii sunt sterse instant, iar tu arati impecabil din orice unghi!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: POUDRE COMPACTE RADIANCE 10 G Beige Rose 4

Din trusa de make-up a oricarei pasionate de frumos nu ar trebui sa lipseasca o Pudra de fata Yves Saint Laurent rezistenta la transfer foarte buna destinata tipului personal de ten. Realizata doar din ingrediente sigure o astfel de pudra de fata foarte buna marca Yves Saint Laurent este recomandata pentru a fi folosita ori de cate ori aplici machiaj pe tenul tau.

Alege o Pudra de fata Yves Saint Laurent online cu SPF, cu acoperire mare, matifianta sau de tip dermatocosmetica, menita sa iti confere un machiaj ca cel al tinerelor din revistele de beauty. Achizitioneaza Pudra de fata Yves Saint Laurent POUDRE COMPACTE RADIANCE 10 G Beige Rose 4 cu livrare rapida.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: