Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS EXTREME LASH MASCARA MINI 01 2.8ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS EXTREME LASH MASCARA MINI 01 2.8ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Estée Lauder profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS EXTREME LASH MASCARA MINI 01 2.8ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Estée Lauder
Id Produs: PMKELAU1401514

Prietenele tale te vor întreba dacă porți gene false! Și asta datorită celor trei tipuri de fibre incorporate în textura ușoară, spumoasă a acestui mascara. Formula bogat pigmentată îți dublează cu adevărat genele fără să arate artificial sau să curgă. Estée Lauder Sumptuous Extreme Volume se aplică ușor, uniform, nu se adună, nu lipește genele între ele, iar efectul spectaculos durează 24 de ore. La sfârșitul zilei, se demachiază foarte ușor. Este un mascara ideal pentru ochi mai luminoși, mai mari, mai seducători.

Brand: Estée Lauder
Colectie: SUMPTUOUS EXTREME LASH MASCARA MINI 01 2.8ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Estée Lauder rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Estée Lauder online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Estée Lauder de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS EXTREME LASH MASCARA MINI 01 2.8ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: