Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS REBEL 01 8ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS REBEL 01 8ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Estée Lauder profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS REBEL 01 8ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Estée Lauder
Id Produs: PMKELAU1401516

Noul rimel Estée Lauder Sumptuous Rebel nu trebuie să îți lipsească din trusa de machiaj. Peria subțire și precisă definește genele separându-le perfect. Formula rimelului curbează și alungește genele într-un mod spectaculos și rezistă până la 24 de ore fără a se scurge.

Brand: Estée Lauder
Colectie: SUMPTUOUS REBEL 01 8ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Estée Lauder rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Estée Lauder online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Estée Lauder de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Estée Lauder SUMPTUOUS REBEL 01 8ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: