Rimel Lancôme HYPNOSE DOLL EYES WATERPROOF 6 ML cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Lancôme HYPNOSE DOLL EYES WATERPROOF 6 ML online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Lancôme profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Lancôme HYPNOSE DOLL EYES WATERPROOF 6 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Lancôme
Id Produs: PEMMALANC541064

Lancôme Hypnose Doll Eyes este acum rimelul rezistent la apa, pentru un efect si mai durabil. Gelul lejer, bogat pigmentat, imbraca genele uniform, fara sa le incarce, oferind o culoare intensa, glamour. Tehnologia Lancôme FiberShine iti permite sa sculptezi genele si peria conica originala permite o aplicare precisa, chiar si in colturile greu accesibile ale ochilor.

Brand: Lancôme
Colectie: HYPNOSE DOLL EYES WATERPROOF 6 ML

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Lancôme rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Lancôme online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Lancôme de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Lancôme HYPNOSE DOLL EYES WATERPROOF 6 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: