Rimel Lancôme HYPNOSE MASCARA 03 6.2ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Lancôme HYPNOSE MASCARA 03 6.2ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Lancôme profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Lancôme HYPNOSE MASCARA 03 6.2ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Lancôme
Id Produs: PMKLANC1381096

Rimelul Lancôme Hypnôse este ideal pentru obținerea unor gene bine definite și intense. Formula sa SoftSculpt este îmbogățită cu vitamina B5 și lasă genele fine și suple. Cu Lancôme Hypnôse poți obține până la 8 ori mai mult volum în funcție de ce look îți dorești: natural sau îndrăzneț. Privirea ta va deveni atrăgătoare și irezistibilă cu acest rimel spectaculos!

Brand: Lancôme
Colectie: HYPNOSE MASCARA 03 6.2ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Lancôme rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Lancôme online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Lancôme de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Lancôme HYPNOSE MASCARA 03 6.2ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: