Rimel Lancôme HYPNOSE WATERPROOF 6.5 ML cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Lancôme HYPNOSE WATERPROOF 6.5 ML online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Lancôme profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Lancôme HYPNOSE WATERPROOF 6.5 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Lancôme
Id Produs: PEMMALANC2350501

Lancôme Hypnose Waterproof este un rimel de inalta calitate ce ofera instantaneu volum si inconjoara fiecare geana intr-o culoare intensa, stralucitoare, de la radacina la varf. Peria patentata, in forma de „S”, alungeste, separa si intensifica genele, imbracandu-le in cantitatea ideala de culoare, pentru un efect de evantai si gene lungi, bogate.

Brand: Lancôme
Colectie: HYPNOSE WATERPROOF 6.5 ML

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Lancôme rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Lancôme online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Lancôme de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Lancôme HYPNOSE WATERPROOF 6.5 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: