Rimel L'Oreal FALSE LASH WINGS 7 ML cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel L’Oreal FALSE LASH WINGS 7 ML online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel L’Oreal profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel L’Oreal FALSE LASH WINGS 7 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel L’Oreal
Id Produs: PEMMALORE1016762

Acesta este cu siguranta un must-have daca iti doresti un efect dramatic de gene false desprins din filmele clasice de la Hollywood. L’Oreal False Lash Wings da genelor volum de la radacina, apoi le intinde si le curbeaza impresionant spre exterior. Peria cu design asimetric separa si imbraca fiecare geana intr-o culoare intensa, rezistenta si nelipicioasa.

Brand: L’Oreal
Colectie: FALSE LASH WINGS 7 ML

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel L’Oreal rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel L’Oreal online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel L’Oreal de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel L’Oreal FALSE LASH WINGS 7 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: