Rimel L'Oreal VOLUME MILLION LASHES 10 ML cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel L’Oreal VOLUME MILLION LASHES 10 ML online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel L’Oreal profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel L’Oreal VOLUME MILLION LASHES 10 ML cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel L’Oreal
Id Produs: PEMMALORE1017209

Volum incredibil, gene perfect definite si un negru intens, stralucitor! L’Oreal Volume Million Lashes nu doar accentueaza, ci exagereaza genele, oferindu-le un look de milioane. Design-ul unic al periei flexibile Millionizer permite separarea perfecta a genelor si un efect fascinant si dramatic, de evantai. Culoarea se aplica uniform, fara sa se lipeasca si fara sa incarce genele.

Brand: L’Oreal
Colectie: VOLUME MILLION LASHES 10 ML

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel L’Oreal rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel L’Oreal online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel L’Oreal de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel L’Oreal VOLUME MILLION LASHES 10 ML la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: