Rimel Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFECT FALSE EYELASHES 01 6.5ml cu comanda online

Obtine gene bine definite si intr-o nuanta intensa cu un Rimel Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFECT FALSE EYELASHES 01 6.5ml online. Subliniaza intregul look folosind acest Rimel Yves Saint Laurent profesional si obtine gene senzationale cu o privire dramatica si seducatoare.

VEZI PRET

Caracteristici Rimel Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFECT FALSE EYELASHES 01 6.5ml cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Rimel Yves Saint Laurent
Id Produs: PEMMAYSLA1324243

Rimelul YSL Volume Effect False Eyelashes The Curler te va face să uiți de orice accesoriu menit să îți curbezi genele. Pensula sa specială este alcătuită dintr-o parte rotundă acoperită cu fibre negre pentru obținerea volumului și dintr-o parte tip piepten pentru a curba și defini genele. Puterea incredibilă de ondulare a rimelului te va cuceri și nu vei mai putea folosi un alt produs!

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: MASCARA VOLUME EFFECT FALSE EYELASHES 01 6.5ml

Nelipsit din trusa de machiaj al niciunei doamne sau domnisoare ce isi doreste un look deosebit acest Rimel Yves Saint Laurent rezistent este potrivit chiar si pentru ochii sensibili. Cumpara Rimel Yves Saint Laurent online si accentueaza-ti privirea ori de cate ori simti nevoia.

Un Rimel Yves Saint Laurent de calitate hipoalergenic ce confera un efect de gene false este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un look feminin. Alege sa cumperi Rimel Yves Saint Laurent MASCARA VOLUME EFFECT FALSE EYELASHES 01 6.5ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: