Ruj Dior ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Ruj Dior ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Ruj Dior bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Ruj Dior ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj Dior
Id Produs: PMKDIOR1357291

Culoare intensă și strălucire până la 8 ore, acesta este rujul Dior Addict Stellar Shine. Infuzată cu aloe vera formula sa se topește în buze hidratându-le în profunzime și lăsând o senzație de confort până la 24 de ore.

Brand: Dior
Colectie: ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr

In functie de necesitate poti opta pentru un Ruj Dior rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Ruj Dior ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si feminitate.

Un Ruj Dior profesional ce da volum buzelor este potrivit pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr si aplica-l in straturi subtiri pana ce vei obtine acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Ruj Dior ADDICT STELLAR SHINE 352 3.5gr la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: