Ruj Dior ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Ruj Dior ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Ruj Dior bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Ruj Dior ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj Dior
Id Produs: PMKDIOR1400796

Pentru că munca grea dă mereu roade, Dior a obținut în urma unor cercetări de lungă durată Rouge Dior Ultra Rouge. Acesta este un ruj ușor de purtat ce are culori foarte pigmentate cu o rezistență de până la 12h fără să îți usuce buzele și o formulă hidratantă, ușoară și ultra-confortabilă. Datorită nivelului ridicat de pigmentare culorile sunt mai saturate și luminoase.

Brand: Dior
Colectie: ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr

In functie de necesitate poti opta pentru un Ruj Dior rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Ruj Dior ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si feminitate.

Un Ruj Dior profesional ce da volum buzelor este potrivit pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr si aplica-l in straturi subtiri pana ce vei obtine acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Ruj Dior ULTRA CARE LIPSTICK 808 6gr la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: