Ruj Dior ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851 cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Ruj Dior ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851 de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Ruj Dior bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Ruj Dior ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj Dior
Id Produs: PLILIDIOR1333300

Rujurile Dior revin mai impresionante ca niciodată. Formula Ultra Rouge este ușoară, bogată în pigment și are o purtare îndelungată până la 12 ore. Aspectul semi-mat al rujului îți oferă luminozitate și senzualitate buzelor completând perfect orice look. Alege rafinatele rujuri Dior Ultra Rouge pentru o eleganță aparte.

Brand: Dior
Colectie: ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851

In functie de necesitate poti opta pentru un Ruj Dior rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Ruj Dior ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si feminitate.

Un Ruj Dior profesional ce da volum buzelor este potrivit pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851 si aplica-l in straturi subtiri pana ce vei obtine acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Ruj Dior ULTRA ROUGE 3.2GR SHOCK 851 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: