Ruj Givenchy ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3 cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Ruj Givenchy ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3 de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Ruj Givenchy bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Ruj Givenchy ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj Givenchy
Id Produs: PLILIGIVE1246606

Senzualitatea va sta pe buzele tale de îndată ce vei încerca rujul Givenchy Rouge Interdit. Luxul și rafinamentul se vor așterne pe buzele tale cu un aspect satinat uluitor, iar particulele de micro-cristale reflectă lumina spectaculos pentru o strălucire aparte. Formula rujului este confortabilă, de lungă durată și se simte precum un al doilea strat de piele.

Brand: Givenchy
Colectie: ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3

In functie de necesitate poti opta pentru un Ruj Givenchy rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Ruj Givenchy ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si senzualitate.

Un Ruj Givenchy profesional ce da volum buzelor este perfect pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3 si aplica-l in straturi subtiri pana cand obti acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Ruj Givenchy ROUGE INTERDIT 02 3.4 G URBAN NUDE 3 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: