Ruj Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19 cu comanda online

Buzele tale simt nevoia sa fie rasfatate cu un Ruj Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19 de calitate, pe care il poti achizitiona la un pret excelent. Un Ruj Yves Saint Laurent bun cu aspect frumos si delicat cu buzele este alegerea potivita indiferent de ocazie sau eveniment.

VEZI PRET

Caracteristici Ruj Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19 cu comanda online

Categorie: Machiaj
Subcategorie: Ruj Yves Saint Laurent
Id Produs: PLILIYSLA1218829

“Ca un sarut pe obraji, ca un blush pe buze” Asa prezinta Yves Saint Laurent acest produs inovator 2-in-1 pentru buze si obraji. Joaca-te cu nuantele si armonizeaza culoarea buzelor cu cea a obrajilor. Baby Doll Kiss and Blush se intinde uniform, fara efort, ca un voal mat, delicat. Spuma se poate aplica direct pe buze pentru un moment de placere pura sau cu ajutorul aplicatorului, daca doresti un contur precis.

Brand: Yves Saint Laurent
Colectie: BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19

In functie de necesitate poti opta pentru un Ruj Yves Saint Laurent rezistent la transfer sau unul cu textura cremoasa menit sa hidrateze si sa infrumuseteze aspectul buzelor tale. Rujul este acel accesoriu de care nici o femeie nu se poate lipsi, asadar opteaza pentru un Ruj Yves Saint Laurent ultrarezistent care nu doar ca poate sa ofere culoare buzelor tale ci si feminitate.

Un Ruj Yves Saint Laurent profesional ce da volum buzelor este potrivit pentru a da o nota distincta machiajului, fie el de zi sau de seara. Achizitioneaza produsul BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19 si aplica-l in straturi subtiri pana ce vei obtine acel efect pe care ti-l doresti.

Alege sa cumperi online Ruj Yves Saint Laurent BABY DOLL KISS AND BLUSH 10 ML CORAIL SULFUREUX 19 la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: