Set ingrijire corp Rituals AYURVEDA BALANCING BODY CREAM 220ml cu comanda online

Rasfata-te asa cum meriti cu un Set ingrijire corp Rituals AYURVEDA BALANCING BODY CREAM 220ml online si corpul tau iti va multumi pe deplin. Un Set ingrijire corp Rituals profesional pentru tine este cea mai inspirata alegere pentru o ingrijire ca la carte ori de cate ori simti nevoia.

VEZI PRET

Caracteristici Set ingrijire corp Rituals AYURVEDA BALANCING BODY CREAM 220ml cu comanda online

Categorie: Ingrijirea pielii
Subcategorie: Set ingrijire corp Rituals
Id Produs: PSKRITU1372416

Crema de corp The Ritual of Ayurveda îți va hrăni și hidrata pielea în profunzime în timp ce îți va induce o stare de relaxare totală. Ayurveda este un sistem indian care are ca scop conexiunea armonioasă dintre minte și trup. Produsele din gama The Ritual of Ayurveda emană un miros îmbietor de ulei de migdale dulci care aduce căldură și relaxare. Încet-încet te va învălui aroma sacră a trandafirului indian care te va ajuta să îți aliniezi mintea și trupul.

Brand: Rituals
Colectie: AYURVEDA BALANCING BODY CREAM 220ml

O piele sanatoasa si fina la atingere este ceea ce fiecare dintre noi isi doreste, iar cu un Set ingrijire corp Rituals foarte bun poti obtine acest lucru. Cumpara Set ingrijire corp Rituals online destinat tie si te vei bucura de un rasfat formidabil.

Un Set ingrijire corp Rituals profesional este primul pas pe care trebuie sa il faci daca iti doresti un corp catifelat. Alege sa cumperi Set ingrijire corp Rituals AYURVEDA BALANCING BODY CREAM 220ml la pret bun.

Magazin: bestvalue


S-ar putea sa te intereseze si: